UGG Boots eelmisel aastal Kanda

Baratas UggUGG saapad eelmisel aastal kanda reis Vaikse ookeani Northwest, et töö ajal UGG Boots ilm ei kavatse olla suur, ja ma teadsin, et ma oleks kammimine rannas igal juhul.
Ma tahtsin midagi, mis hoiaks mu jalad nii soe ja kuiv.
Botas Ugg Ja need Bailey Button Triplet UGG saapad olid ideaalsed. Ma tõotan, et osta uus paar aastas, sest see on parim kinga ostu ma kunagi teinud. Ma ei saaks olla õnnelikum!
Siis siin on kicker. See viimane talv, ma läksin shopping minu UGG saapad ja osta suur konteiner valge liimiga, ja kukkus seda sõiduteele see splattered kogu mu saapad .. liiga palju liimi pühkige, nii et ma viskasin nad pesumasin, arvasin, et võib hävitada neid, kuid liim oleks hävitanud neid sõltumata.
Nad pesid ilusti ja vaatas Brand New jälle kuigi mul oli seljas neid väga iga päev umbes 6 kuud.
Ma ei saa öelda toredaid asju minu UGG saapad. Mul on alati vähemalt uue paari! Armastan oma UGG saapad! Ma arvan, te olete väärt, et on paari odavaid UGG saapad.
Tundub viimase trendi jooksul maailma moe täna on parim marki siduda up “iga ja iga teine ja tulla uus stiil midagi, viisakalt koostööd. Hunter wellies hiljuti tegi ta koos oma tuntud Hunter ja Jimmy Choo wellies kui sported Coleen Rooney on parim muusika festival töös suvel. Jimmy Choo on kindlasti olnud hõivatud, sest nad on hiljuti teatanud eri partnerlus, seekord erinevaid marki saapad, UGG Australia.

UggSee laialt reklaamitud koostöö on näinud UGG classic style koos bling of Jimmy Choo koondatud valik piiratud väljaanne saapad, mis täiendab, mida iga brändi toob saapad. Way rohkem kaunistus ja kui oluliselt suhtumist, Jimmy Choo ja Uggs (või Chuggs “, nagu nad nüüd saada nimega) kogumine on uus ja põnev, kuid siiski säilitab sisuliselt kõik ikooniks disainer.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.