UGG saapad Complete Family

Riietus on tavaliselt öelnud, et saavutus on palju isasid, samas rike on harva. Sellised on asjaolu koos UGG saapad, mis on hästi meeldis stiilis saapad umbes kümme aastat. Kuigi päritolu on vaidlustatud, me teame, et nad olid loodud kas Austraalia või Uus-Meremaal. Tegelikult toodab UGG-tüüpi saapad igast riigid on segatud kibe vaidlusi Ameerika organisatsioon, mis kuulub kaubamärgiga kindlaks UGG Classic Short 5825.
.

Botas Ugg BaratasKohalikud väitsid, et “UGG” oli üldise väljendiga, ning selle tulemusena sobimatuse kaubamärgikaitse. Kes oli asjakohane? Võtame teise tutvuda mõistatuslik tausta Uggs.What ‘s tuvastada? Kui soovite jälgida ajaloost midagi, see on tavaliselt kõige suurem alustada oma etümoloogia. Mis on päritolu sõna UGG? Kuigi mõned aimus, et see on lihtsalt lühem, catchier viis öelda kole, seal on piisavalt tõendeid, et UGG saapad olid niipea kui tuntud kopitama saapad. Kulunud aviators ajal 1. Planet War, flyboys nimetatakse neid “lendavat UGG saapad,” või “fugs,” lühikeseks. Kui poisid said oma jalad jälle maa peal ja tsiviilisikute algas järgnev moe oma kangelased, boot tunnistati pelgalt Uggs.A vähe äri kutsus Blue Mountains UGG Boots alustasid tootmist uue disaini varastes kolmekümnendates ning viiekümnendate on olnud mitmeid tegijaid Uggs nii Austraalia ja Uus-Zealand.UGG Classic Tall 5815

Botas ugg españaÜks eesmärk piirkondlikele äriühingutele väidavad, et nad peaks olema võimalik kasutada sõna UGG turule oma kaubamärgi on, et mõiste tundub olevat üldine vallaline. Tihedalt seotud lauseid nagu UG, vuih ja UGG on kõik töötanud selgitada lambanahast saapad valmistatud võimalik Austraalia või Uus-Meremaa, sest 1970ndate alguses, kõige rohkem up-to-date.Whilst täpne päritolu on kahtlusi, me teame kindlaks, et härrasmees, kes oli vastutav võttes Uggs kogu maailmas. Aastal 1979, Brian Smith kehtestatud UGG Holdings, Inc USA-s. Eelmise Austraalia surfer oli tööd Uggs pikka aega, sest nad lõppes hästi meeldis tüüpi jalatsid surfajad allapoole. Kiiresti kohe pärast Smith pakkus oma firma Deckers Väljaspool Company 1995, saapad kasvas saada trend mustri. Nad ilmus tuntud jalad trendikas teadlik celebs nagu Kate Hudson ja Pamela Anderson, mis tähendas, nad jõudnud ka mis näitab UGG Rockville II 3040
aadressid suur hulk väljaandeid. Enne pikk, siis tundus nagu iga teismelise tüdruku meile oli spordi neid. In silmapilgu trend paljastama Euroopasse ja seejärel kogu maailmas. Tulu Uggs läks soliidses $ 14.five miljonit 1995 uskumatu $ 689,000,000 dollarit 2008, toodavad nad palju enamat kui lihtsalt moes moehullus.

UGG Classic Cardy Boots 5819Nad on trend.To vastata meie esimene küsimus, Deckers Outdoor Corporation oli USA tootja, mis toimus kaubamärgiga Uggs pealkiri. Aga aastal 2006, Australian regulaator nõustus asemel ja välja võtta UGG alates sign-up kaubamärgid. See näitab, et iga firma, kes peab tegema Uggs-tüüpi saapad saab kasutada terminit oma name.Styles Nagu me rääkisime, sõna UGG on alati kasutatud selgitada saapad, mis on valmistatud lamba. Parkalid flip villa töötlemist nahast ja suurem osa kõige saapad on ehitatud heliisolatsioonikangas jooksul. Tallad on sageli kunstlikud ja tepingud on tavaliselt käibel väljast boot. Lihtsamalt Tegelikult silmatorkav õues õmblemisega on sageli parim viis kohapeal tõeline paar Uggs.While on õige, et enamik mehi ja naisi ostma Uggs kuna nad lihtsalt moes ja trendikas, nad kiiresti teada, et need on ka hubane, tõhusalt valmistatud saapad. Nad pole mitte ainult raske, vaid loomulik Eläimellinen koored ja kiud toetust säilitada ft toasty ja dry.Who Buys Uggs? Kuna nad luua moes muster isikud, kes ravi umbes trend on sageli oma põhitegevusele klientide ja mis näitab, daamid ja nooruslik naistel. Aga sa ei minna aastane sissetulek on $ 14000000 UGG Rockville II 3040
to $ 698.000.000 13 aastaid ilma laiendada oma kliendibaasi. Enamik organisatsioonide selle äriühingu Uggs nendel päevadel teha tüübid daamid, poisid, täiskasvanud meestel ja naistel. Mõned suuremad tootjad isegi pakkuda saapad või imikususside imikutele ja väikelastele.

Uggs naistel ja GirlsSince nad on palju tuntud ja õiglasem vahekorra Uggs on saadaval erinevaid stiile ja värvitoone naissoost klientidele. Lisaks traditsioonilistele Nauhaton mudel on nüüd pits-up saapad ja kõrgused, et minna eelnevalt mainitud pahkluude kuni põlvedeni. Kaks kõige UGG Ultimate Short 5275
Tavalised variatsioonid on lühikesed saapad ja Basic Tall. Tüdrukutele, kes keelduvad kulumine loomulik loomsete saaduste, enamik tootjaid pakkumise kunstliku versiooni saapad taskukohaste hindadega. Järgnev on lühendatud kontrollnimekirja populaarsed värvid tüdruk / naiste saapad: šokolaadi, roosa, liiv, Paisley, kastan, terrakota, metallist kuld, hall, magenta ja eggplant.Uggs täiskasvanud isased ja KidsAs võite olla oletada, saapad Mehed ja lapsed ei pääse praktiliselt arvukad värvi või kujunduse kui need aitavad gals. Kaks saab avastada Uggs klassikalises mood, nii pikk või lühike. Laste mõõtmed ulatuvad väikelapse noorte ja on saadaval kastan, must, šokolaad, ja liiva. Uggs täiskasvanud mehed on peaaegu eristamatu naiste saapad täpselt sama tüüpi, ilmselt erandiga, et nad ei ole kättesaadav nii palju toonid. Enamik saapad poisid toimuda ainult musta või tumepruunini.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.