UGG, teie stiilne Salon

Ugg BotasVali mood, valida UGG lumi saapad odav UGG väljund, UGG monopol teile kõiki teenuseid, mitte ainult tutvustada teile eeliseid erinevad mudelid saapad, meetodi, vaid ka õpetab teile mõned UGG saapad leida võimalusi hoolitseda hooldus.

Materjali valikul, üks sõltub sellest, kas materjal lambavilla, lambavilla, viidates vöö kärbitakse lambavilla lambad, tootmise, juuksed külg on UGG Classic Short, nahk külg on üleval, see on näha alates pragu, vaid ka võimalik lohistada lohista villa, karusnaha, vill ei lammutati, teine on pilk paksus villa kvaliteet Australian lambavilla lambavilla palju parem kui kodu, on see kahtlemata autentsed kingad vähemalt 1 cm paks vill ja vill on väga puhas, kolmandaks on pilk kingad tegelik kasutamine kummist vaht all, näeb välja nagu vaht sussid lõpus, odav MBT kingad, kuid lähemal võib leida kummist, on ronida kinga tald on sarnane väljas lõppu kummist vaht kui lõpuks palju kallim.

Botas Ugg BaratasUGG saapad suur valik, minu esimene valik ei ole liiga pikk, sest ma UGG5825, mulle meeldib kanda pükse, talvel külm kanda seelikuid Oh, nii hea Kane UGG Classic Tall koos püksid, pliiats püksid, eriti selleks, saapad, Le ka ostis palju pliiats püksid. Kui see on pikk MM saab osta 5815, tõesti kena ah, kui ma kannan 5815, UGG pruuni värvi valik – Volkswagen värvi, tegelikult, kuigi inimesed, kes kannavad seda värvi rohkem, kuid oh hästi liiva värv – ostetud eelmisel aastal AE on see värv, liiga vaesed, et hoolitseda Le, kuid ma Hen Aixi alati välja pesta, palju MM nagu värv, kuid kardab, et võidelda raske juhtimine, kui õigus Care Le. Black – Mulle meeldib värv ah, küll midagi erilist, kuid kui te kannate pliiatsiga püksid, lühike osa jope, ülikond või väike, Ugg Preciosee värv on väga stiilne koos sellega, ei mängi ah. UGG Highkoo šokolaad – selles mõttes värvi tunnen end veidi hall, kuid nagu UGG MM, tunnen liiva värv ei ole head hoolt, paljud inimesed kannavad pruun, must ja väga levinud, mul oleks valida šokolaadi ütles Le ~ ~ Kui te arvate sellest ma, mis on õige, siis kiiresti ära! Vali UGG, on valida mood Oh

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.