UGG classic lumi saapad lumi saapad funktsioon Gaotong

Ugg BotasAustraalia (Austraalia UGG) on populaarne brändi ülemaailmne liider UGG väljund, lumi saapad on esimene tööstuse Austraalia brändi, noor Austraalia surfer Brian Smith 1970 Ameerika Ühendriikides loodi algselt kui surfamine inimesed järk-järgult kujunenud populaarne mood, eriti Euroopas street shooting star täispansion vaadata päris UGG lumi saapad, vallandada globaalse moehullus.

Botas Ugg BaratasTalv tuli ja Pekingi päeva läheb külmaks, ei saa kanda UGG Classic Tall vähe HOLD. Just sain uue emissiooni palgad, õde ei oota, et minna poodi. Kaubanduskeskus vaadata, mu Jumal, odavaim paar saapaid rohkem kui tuhat, õde-point palk osta kingad, mis ei maksa üüri. Ei kanna shoppama minna, nii et ta oli koju minna pettunud.

Botas ugg españaHome ega pidurdaks enam, start shopping online shop, jalutada shopping Jingdong Taobao, suur kauplus kogumise mõned. Järsku head muusikat osta, kui shopping, õde ise, paar UGG Highkoo tulevad mulle silma, tõesti ilus! Pilk hind 899 jüaani, odavam kui salvestada rohkem kui poole võrra. Kuigi veidi kallis, aga hambad õde või ostnud, see ei kannata külma talve. Kõigile näha on see, mida ma ostan kingad.

Ei vaata armas? See on naiste Austraalia Koaala Doran kõrgeid saapaid Oh. Kuigi internetist osta, kuid millised UGG Knightsbridge on ehtsad õde ja counter pole vahet. Nad tahavad osta laste kingad, siis võid minna osta hea pilk muusikat, kui on veel varu. Kui talv saabus, paljud inimesed ostavad kingad, kingad võib sellist nägus, oh.

Õde siis läks kontrollida nende infot Austraalia Koaala lumi saapad, leidis ka, et Austraalia on Austraalia Koaala originaal kohalik bränd, on Austraalia lemmik marki lumi saapad. 1990 Austraalia järgneb Austraalia Koaala modell Pariisis, populaarne ja kuulus, siis nad käisid Singapuris, Saksamaal, Kanadas, Ameerika Ühendriikides ja paljudes teistes riikides mood. Pole ime, et Austraalia Koaala lumi saapad oleks nii ilus. Õde ostis ta tõesti seda väärt

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.