Ouhai kinni “päris” UGG lumi saapad

Ugg BotasHiljuti Wenzhou Ouhai Sankei Business Bureau Kaubandus-ja Tööstuskoja all “UGG” kaubamärgi omanikke aruande Ouhai Guoxi shoe factory kontrollimiseks, konfiskeeritud rikkumise “UGG” UGG Knightsbridge 1000 paari.

Ugg BaratasEbaseadusliku äri punkti Plum Creek asub Ouhai Guo serveri nurka küla, õiguskaitseametnike saabus sündmuskohale, taim ukse täis teiste kaubamärke toodavad hea lumi saapad, Wang ütles operaatorid need lumi saapad on eksporditud, ei ole rikkuvate toodete. Hoolikas kontroll õiguskaitsjate ei loobu kaudu õiguse ehitada raud trepp, teisel korrusel tehase töökoda ja leidis kohapeal töötajate toodavad märgitud “UGG” saapad lumi muster, inventari, kogutoodang hea ala “UGG” UGG Mayfaire 1000 paari.

Wang väitis, et operaatorid need lumi saapad ei ole märgistatud “UGG” kaubamärk, mida nad on kasutanud taotlus “UUGG” kaubamärgi, mitte autoriõiguste rikkumine. Tähistatud õiguskaitseametnike kaks U-on peal,Botas ugg españa on märgitud “UUGG” kaubamärgi üldine kuju ja “UGG Nightfall” kaubamärk on päris nii reaalne. Wang, ettevõtjad suudavad pakkuda vaid “UUGG” kaubamärgi kaubamärk vastuvõtmise teade, ilma registreerimist. “HRV Trademark Law” sätestab, et kasutavad sama kaubamärgid teistega nagu logo, mida leidub rikkumise kaubamärgi õigusi. Wang märkis selle operaatoriga, et teha oma taimi parem müügi lumi saapad, lumi saapad projekteerimise ja tuntud brändi “UGG” sarnast nagu “UUGG” kaubamärk. Need lumi saapad ja kare, halva kvaliteediga nahk materjale. Maksumus vaid 29 jüaani, samas kui turul UGG Sundance II hinnad on tavaliselt tuhat dollarit.

2 Responses to “Ouhai kinni “päris” UGG lumi saapad”

  1. each copy they will deliver to you…

    must be written according to the quality level they had promised. it must pass plagiarism test and quality assurance test, so hire a professional to evaluate the quality of a blog article purchased if you cannot do it yourself. introductionblogging is…

  2. begin to repair your credit right away.promote…

    yourselfthere are several ways to begin repairing your credit after a bankruptcy. the first step is to obtain a copy of your discharge notice and provide it to your lenders. it is also a good idea to write up a letter…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.